Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mi-am cunoscut iubirea pe un site de socializare

Mi-am cunoscut iubirea pe un site de socializare

Email Imprimare

Ne-am cunoscut acum 4 ani pe un site de socializare. Eu cu prietena mea aveam chef de glume si ne-am propus sa iesim in oras la o plimbare cu primul tip care ne abordeaza. Si a fost El. De la acea intalnire suntem nedespartiti. A fost singura si cea mai reusita intalnire a mea pe neve .Iubirea ne-am declarat-o la un karaoke... dupa vreo 4 luni de zile. Eram cu un grup de prieteni si cu el si ne-am decis sa mergem la karaoke. Am insistat mult sa mearga. Stiam ca el nu o sa cante nici chip, ca nu este genul care sa se dea in "spectacol" in compania unor necunoscuti, dar m-am multumit ca macar merge. A stat suparat jumatate de seara, pana mi-a luat si mie cheful.
Cand m-a vazut asa bosumflata s-a dus, a luat microfonul si mi-a declarat cat de mult ma iubestem in fata tuturor. Pe fundal era melodia Directiei 5 - "Daca ai sti" (care a ramas de atunci si melodia noastra de suflet). Si-a inceput declaratia asa: Sunt afon la cantat, deci nu mai insistati, in schimb, pentru femeia iubita de mine gasesc cuvinte in toate limbile pentru a-i spune cat de mult o iubesc. Si mi-a spus te iubesc in multe limbi straine. Bineinteles ca si publicul a "complotat" si fiecare mai venea cu un "te iubesc" in limba stiuta de el. A fost o surpriza mai mult decat placuta pentru mine. A trecut ceva timp de atunci, iar sentimentele noastre au ramas la fel de puternice si se vor "oficializa" anul viitor. (Mirela Colceag)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.