Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Tradarea, cel mai dureros moment

Tradarea, cel mai dureros moment

Email Imprimare

Nimic nu e mai dureros decat o dragoste neimpartasita... gresit. Mai dureros de atat e sa iubesti totul la o persoana, iar ea sa fie iubitul celei mai bune prietene. Suna a telenovele? Atunci inseamna ca mexicanii s-au inspirat pentru filmele lor din iubirea romancelor. Poate ca singura consolare in acest caz e sa stii ca atat El, cat si Ea (cea mai buna prietena) sunt fericiti.
Sa-i privesti zambind amar si sa speri ca intr-o zi vei trai o poveste de dragoste ca a lor, dar fara a rani o a treia persoana, asa cum fac ei. Cea mai buna solutie e sa te indepartezi usor. Nu ai putea trai cu gandul ca esti o piedica in calea fericirii lor. Asa ca alegi sa stai deoparte pana cand acele sentimente dispar si sa te bucuri in fiecare zi ca e doar o "indragosteala", si nu iubire. (Mihaela S.)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.