Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Imi doresc o Romanie verde si curata pentru copilul meu

Imi doresc o Romanie verde si curata pentru copilul meu

Email Imprimare

In primul rand imi doresc o Romanie verde, curata, cu multe paduri si rauri limpezi. Imi doresc o tara pitoreasca, asa cum aparea in cartile copilariei mele, o Romanie in care se mai pastreaza datinile, iar lumea e ospitaliera si cu suflet mare si cald. Fetita mea e inca mica (are aproape 2 ani), dar voi avea grija sa ii explic traditiile, datinile, macar din zona unde am crescut, si sa o invat sa le pretuiasca, pentru ca ele sunt trecutul nostru si, fara trecut, un popor nu exista. La fiecare sarbatoare crestina mare voi incerca sa o duc intr-o zona rurala unde se mai pastreaza traditiile si sa o las sa se bucure de ceea ce vede si aude. Eu am crescut intr-o familie in care se pastrau cu sfintenie datinile de peste ani si cred ca voi reusi ca fiica mea sa le indrageasca la randu-i. (Roxa Silvia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.