Duminica, 1 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Blondul ma defineste

Blondul ma defineste

Email Imprimare

La fel ca orice femeie, sunt preocupata de imaginea mea, iar parul joaca un rol important in viata femeilor. Sunt convinsa ca alegerea culorii parului accentueaza anumite trasaturi ale personalitatii noastre. Culoarea pe care o am eu la par este blond inchis, iar eu simt ca aceasta culoare ma defineste cel mai bine, atat in ceea ce priveste aspectul fizic, cat si in privinta caracterului. Fiind o persoana blanda, migaloasa, atenta, sunt de parere ca blondul se incadreaza cel mai bine in povestea mea.

Coafura este de asemenea un element care are un rol bine stabilit in viata femeilor. Ne alegem coafura in functie de preferinte, de ceea ce ni se potriveste si, nu in ultimul rand, pentru modul indirect in care vrem sa le vorbim celorlalti despre noi. Podoaba capilara este una dintre armele de seductie ale unei femei. (Madalina Darna)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.