Joi, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Ne pregatim sufleteste pentru Paste

Ne pregatim sufleteste pentru Paste

Email Imprimare

Fiecare parinte doreste copilului sau tot ce este mai bun pe lume. Ca mama, doresc ca fetita mea sa traiasca intr-o lume fara grija zilei de maine, fara probleme si fara rautate. Dar stiu ca acest lucru nu se poate, de aceea ii ofer (pe cat se poate) o educatie "in ton" cu timpurile noastre. Din aceasta educatie nu lipseste credinta in Dumnezeu. Inca de la o varsta frageda am invatat-o sa spuna rugaciuni si sa se inchine in fiecare dimineata si seara. Ca tot este post, i-am explicat semnificatia acestuia (nu stiu cat a inteles, dar o sa ma ocup de acest aspect de fiecare data), ii explic ca prin post iti cureti sufletul de rautati. Deja stie ca de fiecare data cand postim mergem la biserica pentru a vorbi cu parintele si pentru a lua impartasanie.

Odata, uitandu-se mai atenta la o icoana cu Iisus rastignit, m-a intrebat: "Mami, de ce Doamne-Doamne are sange la maini si la picioare, de ce sta asa pe cruce, ce-are pe cap?" Desi are doar 5 ani, gandeste ca un om mare, asa ca am inceput sa-i explic si a inteles ceva: ca s-a sacrificat pentru ca oamenii sa fie mai buni.
In Saptamana Mare ii place sa mearga la Denii, sa cante si ea acolo la cor; adora sa ma ajute la vopsitul oualor, la facut pascuta si alte bunatati specifice acestei Sfinte Sarbatori. Mai are un motiv pentru a iubi Pastele: atunci vine iepurasul, iar mami ii cumpara hainute si pantofiori noi. Mi-as dori ca timpul sa stea in loc, fetita mea sa nu cunoasca greutatile si rautatile vietii. (Elena)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.