Sambata, 30 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Dragoste cu de-a sila nu se poate

Dragoste cu de-a sila nu se poate

Email Imprimare

E foarte greu sa treci peste o dragoste neimpartasita, dar nu imposibil. Eu personal am experienta a doua episoade de acest gen. Un episod a fost in liceu, cand m-am indragostit de un coleg de clasa, dar care avea o prietena, tot colega de clasa, si mi-a fost extrem de greu, dar mi-am dat seama singura ca dragoste cu de-a sila nu se poate, iar trecerea timpului mi-a fost de mare ajutor, pentru ca, pana la urma, dragostea sau atractia s-au stins. Al doilea episod de dragoste neimpartasita a fost in facultate, dar a trecut mult mai usor, pentru ca mi-am dat seama ca nu era chiar o dragoste adevarata. Acum traiesc o adevarata dragoste, de asta data impartasita, cu sotul meu si sunt foarte, foarte fericita. (Irina Bradu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.