Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Rugaciunea este calea spre comunicarea cu Dumnezeu

Rugaciunea este calea spre comunicarea cu Dumnezeu

Email Imprimare

Pentru mine, viata spirituala si rugaciunea sunt legate foarte strans, deoarece consider ca prin rugaciune spiritualitatea se dezvolta in fiecare dintre noi, iar, implicit, credinta in Dumnezeu este mai puternica. Foarte multi oameni moderni considera ca a avea o viata spirituala nu implica si rugaciunea in sine, dar eu consider ca lucrul acesta nu este adevarat, pentru ca rugaciunea este o cale spre comunicarea cu Dumnezeu, sigura si atat de veche si puternica! Daca cautam metode individuale de a ne dezvolta viata spirituala, caile pot fi prea intortocheate si ne putem pierde spiritualitatea pana la urma. (Dorin Duca)Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.