Miercuri, 22 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O amintire de viata

O amintire de viata

Email Imprimare

Da, m-am indragostit, am iubit, fara sa sper ca voi fi iubita, dar a fost o dragoste platonica de scoala (eram eleva in scoala generala), cand eram mica si nu cunosteam prea multe despre iubire. Celalalt nu a stiut niciodata ca era in centrul atentiei, al gandurilor si ca il urmaream mereu cu privirea, care il cauta ratacita, permanent, ca inima imi batea mai tare cand il vedeam, ca ma gandeam aproape in permanenta la el.

A trecut... Am lasat-o sa treaca de la sine. Am suferit, dar am preferat sa o las sa treaca. Eram prea rusinoasa ca sa fac pasul sa-i spun, in plus mi-era teama sa nu fiu respinsa si luata in ras, cum sunt copiii care rad de orice si iau totul in gluma.
Mai tarziu, m-am indragostit mai matur sa zic asa, mai responsabil, nu am mai facut atata risipa de sentimente, caci am vazut ca nu se merita. Am iubit cand simteam ca si celalalt simte ceva pentru mine. Chiar daca am fost tradata, nu am pastrat ranchiuna, ci am privit-o ca pe o amintire de viata, o experienta necesara pentru maturizare. Instinctul de protectie mi-a spus sa nu mai risc, caci nu se merita atata suferinta gratuita. (Andreea B., Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.