Miercuri, 22 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Doar o iubire adevarata m-a facut sa trec peste o parte urata din viata mea

Doar o iubire adevarata m-a facut sa trec peste o parte urata din viata mea

Email Imprimare

Povestea mea e putin mai complicata... Totul a inceput cand am cunoscut un baiat prin intermediul internetului. Asa a inceput o minunata poveste de dragoste ce a durat 1 an si 8 luni. In aceste timp am fost foarte fericita, primeam cele mai frumoase declaratii de dragoste de la cel mai romantic baiat pe care l-am cunoscut. Poezii scrise pentru mine, texte ce ma tineau langa el zi de zi, chiar daca nu locuiam deloc aproape.
La un moment dat, totul devenise atat de plictisitor, si pana la urma ne-am despartit, din cauza mea bineinteles, deoarece mereu ii spuneam ca ma enerveaza si nu mai voiam nici macar sa ma sune. Despartirea a fost grea pentru el, foarte grea. M-a cautat luni intregi sa ne impacam, dar eu nici nu mai voiam sa aud de el absolut nimic. Cineva mi-a spus ca odata si odata lucrurile se vor intoarce impotriva mea. Asa a si fost: intr-o vara am cunoscut un baiat, dar simteam ca nu e ceea ce-mi doresc. Ma inselasem, dupa cateva luni, l-am cautat si i-am spus ca vreau sa incep o poveste de dragoste minunata alaturi de el. Lucrurile erau putin ciudate.
Desi ii placea sa ne intalnim, sa iesim cat mai des, nu era exact ce ma asteptam eu sa fie. Dupa cateva saptamani mi-a spus ca el nu a simtit de fapt nimic pentru mine si ca doar a incercat sa vada cum ma comport eu. Am plans zile si nopti la rand, pentru ca imi facusem atatea planuri si vise. Am trecut peste acest moment foarte greu, insa a aparut cineva in viata mea cu totul si cu totul special. Suntem impreuna de un an si jumatate, ne iubim extrem de mult si m-a facut sa uit de tot ce a fost urat in viata mea. Doar o iubire adevarata m-a facut sa trec peste acea parte urata din viata mea si sa-mi recapat pofta de viata. (Mada)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.