Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Nu culoarea parului defineste o femeie

Nu culoarea parului defineste o femeie

Email Imprimare

Sunt o fana foarte inraita a gamei de produse de la Apivita. Pana in prezent am folosit vopsea de par, sampon, balsam de buze si pasta de dinti. Cred ca pentru o fata/femeie care isi vopseste parul regulat este foarte important sa foloseasca o vopsea de calitate cu ingrediente cat mai naturale. De aceea este important sa aleaga una care nu degradeaza parul si mai tare, deoarece multe dintre ele folosesc deja uscator de par, placa de par etc. care degradeaza parul. Folosind de mult timp vopseaua de la Apivita, pot spune ca este foarte buna si ingrijeste parul inca de la prima aplicare, iar mirosul este minunat, ducandu-te cu gandul la o campie de flori.
Despre prejudecatile mele fata de blonde, brunete si roscate nu pot spune nimic, de cat ca nu am predjudecati, deoarece nu cred ca culoarea parului te caracterizeaza si te defineste, ci faptele si vorbele sunt definitorii pentru caracterul si personalitatea unei fete. (Laura Oprea)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.