Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Rugaciunea este o profunda stare de meditatie

Rugaciunea este o profunda stare de meditatie

Email Imprimare

Am redescoperit placerea rugaciunii si viata spirituala in calatoria mea in Braga, Portugalia, in Saptamana Sfanta. Muzica pur si simplu magica te strabate prin toate colturile inimii, atmosfera calda, sunetele harpei si vocile corului te aduc mai aproape de credinta.

Pentru mine rugaciunea este ceva natural si necesar, este o stare profunda de meditatie si de legatura cu Divinitatea. Viata spirituala se strabate pe drumul inimii.
Este viata paralela si total opusa realitatii, un loc de refugiu si sursa puterii de a continua zi de zi in viata sociala, reincarcarea bateriei si redescoperirea sinelui. (Oana Alexandra Stanciu)
Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.