Luni, 1 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mi-am pierdut timpul pentru o iubire neimpartasita

Mi-am pierdut timpul pentru o iubire neimpartasita

Email Imprimare

Cred ca nu exista persoana care sa nu se fi indragostit si sa nu ii fie impartasita dragostea macar o data. Eu m-am indragostit acum cativa ani de un coleg de serviciu, cea mai mare greseala! Il vedeam in fiecare zi, suspinam in fiecare zi si... degeaba. Imi faceam ganduri ca poate face si el un pas, ca-mi va spune ceva, nimic! Si a durat toata treaba aceasta cam o luna, pana cand mi-am pierdut rabdarea si m-am enervat si am zis "gata, nu stau sa imi pierd timpul cu iluzii, daca nu spune nimic, inseamna ca nu vrea sa aiba de-a face cu mine!", si bine am facut, caci era un amic care era indragostit de mine, insa si eu la randul meu nu vedeam, pentru ca ochii imi erau dupa colegul ignorant. Am deschis ochii si am realizat ca este un baiat extraordinar, cu care am ramas si suntem impreuna in continuare. (Roxana Dragoi)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.