Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Prejudecatile legate de culoarea parului sunt total nefondate

Prejudecatile legate de culoarea parului sunt total nefondate

Email Imprimare

Sunt de parere ca nu culoarea parului este cea care ne defineste gradul de inteligenta, trasaturile de personalitate sau stilul de viata. Este adevarat ca este o conceptie generala privitoare la culoarea parului anumitor persoane, mai ales femei - asa au aparut bancurile cu blonde - dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam si sa etichetam persoanele in functie de culoarea parului, nu de alta, dar e posibil sa avem surprize si sa ne atragem animozitati doar de dragul unei conceptii.
Culoarea parului meu este saten, imi place foarte mult, de aceea am ales sa nu o schimb, ci sa o nuantez mai mult si sa-i confer stralucire. Este foarte importanta ingrijirea parului, sa ai un par sanatos, ingrijit, fara varfuri tocite, culoare uniforma, sa straluceasca de sanatate, culoarea sa fie mai intensa, sa aiba personalitate. La o femeie intotdeauna vei aprecia un par frumos, stralucitor, de fapt este chiar primul lucru la care te vei uita si care iti va atrage atentia. Daca parul este frumos si bogat, o vei lauda cu siguranta pentru grija ce o poarta, ii vei arata mai mult respect si o vei aprecia, prin urmare, statutul ei in raport cu persoana cu care intra in contact este dintr-odata pe picior de egalitate sau chiar mai mare.
Acest lucru tine de prima impresie, care este foarte importanta si te va influenta foarte mult in viitoarele decizii. Femeia care va avea un par neingrijit, prins in graba, fara sa acorde o atentie prea mare coafurii, nu te va impresiona foarte mult, si chiar vei tinde sa o subapreciezi. Tinand cont de aceste reguli nescrise, e bine sa te conformezi si sa ai un aspect cat mai ingrijit pentru a-ti mari sansele oriunde te-ai duce.
In schimb, prejudecatile legate de culoarea parului sunt total nefondate, si chiar mai rau, discriminarile facute pe aceasta baza sunt chiar periculoase, pentru ca nu au nici o baza stiintifica sau, de altfel, este doar o conceptie formata de impresiile unui anumit grup de persoane si perpetuat de altele prin diverse mijloace de comunicare. (Alina Panait, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.