Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Tineretea este exprimata in diverse forme

Tineretea este exprimata in diverse forme

Email Imprimare

Tineretea trupului depinde de stilul nostru de viata, de alimentele pe care le alegem pentru a ne hrani, de grija si atentia pe care ne-o oferim noua insine, de exercitiile fizice pe care le practicam, de cat de bine am integrat aceste lucruri in obiceiurile noastre de zi cu zi. Tineretea sufletului poate fi vesnica, daca stim sa o cultivam inlauntrul nostru, daca ne exprimam liber bucuria lucrurilor marunte, daca incetam sa ne mai plangem de ceea ce ne lipseste, daca zambim din toata inima si invatam sa fim mai optimisti.
Tineretea sufletului se va reflecta pe chipul nostru, se va extinde si va sprijini tineretea trupului. Tineretea mintii se mentine cu antrenament, citind zilnic, invatand lucruri noi, alimentandu-ne curiozitatea si, de asemenea, acordand atentie alimentelor pe care le consumam. Tineretea este una singura, exprimata in diverse forme, de aceea tineretea trupului, a sufletului si a mintii sunt legate intre ele.
Simtindu-te tanar din toate aceste puncte de vedere, te vei simti automat fericit. Lumea in care traim, o lume alerta, nonconformista, futurista si in cautarea placerii si a bunurilor materiale, a noilor tehnologii, pare ca apreciaza doar supletea tineretii, si mai putin intelepciunea batranetii care apartine "traditionalistilor". Lumea in care traim se indeparteaza tot mai mult de natura si de "sfaturile batranilor", care nu mai sunt la moda in zilele noastre, care ne infraneaza si plictisesc... (Oana Alexandra Stanciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.