Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Un trup sanatos, o minte iscusita si un suflet curat

Un trup sanatos, o minte iscusita si un suflet curat

Email Imprimare

Tineretea trupului, a sufletului, a mintii inseamna totul, corpul depinde de minte, trup. Chiar daca ai 50 sau 100 de ani, trupul te lasa, dar sufletul e tanar la infinit. Daca stii sa-ti controlezi mintea, si ea poate sa fie nemuritoare. Toate sunt legate intre ele, nu se poate trup fara suflet si minte, sunt esentiale.
Conteaza pentru mine sa am un trup sanatos si sa arate bine, sa am o minte iscusita si un suflet curat si bun, este magnific acest lucru. De ce lumea apreciaza doar supletea tineretii si mai putin intelepciunea si batranetea? Eu am 51 de ani, dar m-am gandit mereu caci, indiferent cat de tanara si frumoasa ai fi, acestea nu sunt vesnice, frumusetea-i trecatoare, dar intelepciunea apare la batranete. De ce se spune caci cine nu are un batran sa-l cumpere… Cand treci de 40 de ani, te schimbi fizic, se schimba gandirea, esti mai intelept si cu capul pe umeri. Gandesti de doua ori si faci o singura data. Acestea sunt impresiile unei femei de 51 de ani. Poate cei mai tineri se axeaza mai mult pe frumusetea trupului, si nu a sufletului si a mintii. (Margo, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.