Miercuri, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mediul in care se dezvolta copilul il va marca pe viitor

Mediul in care se dezvolta copilul il va marca pe viitor

Email Imprimare

Eu consider ca cel mai important lucru pentru formarea copilului in primii ani de viata este sa aiba ambii parinti alaturi, sa ii calauzeasca pasii. Sunt de parere ca cei mai indicati, rabdatori si interesati pentru formarea copilului sunt parintii lui si nimeni altcineva. Copilul este un barbat sau o femeie, care inca nu a ajuns la maturitate. Asa ca are nevoie de ambii parinti care sa ii impartaseasca si sa ii insufle experientele lor si ceea ce au invatat trecand prin viata.

De asemenea, atmosfera din familie conteaza foarte mult. Mediul in care se dezvolta copilul il va marca pe viitor. Ceea ce vede in jurul lui de mic va aplica atunci cand va fi mare. Functia educativa a familiei consta in formarea priceperilor, deprinderilor de viata, transmiterea primelor cunostinte, sentimente, virtuti. Rolul familiei este important in dezvoltarea copilului din punct de vedere fizic, intelectual, moral si estetic. (Dana Barhala, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.