Miercuri, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O Romanie curata pentru copiii mei

O Romanie curata pentru copiii mei

Email Imprimare

Imi doresc o Romanie curata, la propriu si la figurat, pentru copiii mei. Imi doresc o Romanie care sa le ofere siguranta maxima, unde oamenii sa fie respectati, unde sa poata decide singuri de proprietatile lor. Obiceiurile sa fie pastrate cu sfintenie, ele ne definesc pe noi, ca natie. Le-am insuflat asta si lor, iar toate sarbatorile le petrecem impreuna. Numai astfel se simt caldura si frumusetea acestor sarbatori, avand in jur pe cei dragi, mancand ce-ti place mai mult (mama stie!). (Mariana Bancu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.