Miercuri, 28 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata A da viata unui copil este un miracol

A da viata unui copil este un miracol

Email Imprimare

Sa incurajezi o viata noua, sa educi un copil este un lucru foarte dificil, a fi parinte este o mare responsabilitate. Consider ca un copil in primii ani de viata are nevoie de o atentie deosebita din partea parintilor si nu numai, din partea reprezentantilor statului. Un copil are nevoie de toata afectiunea din partea parintilor, are nevoie sa se simta iubit, protejat. Parintii ii pot oferi acest lucru, insa nu este suficient, statul, de asemenea, trebuie sa investeasca in educatia copiilor.

Degeaba un parinte se comporta exemplar cu copilul lui, daca in momentul in care paraseste pragul casei, fie la gradinita, scoala, loc de joaca, acesta nu este integrat. Consider ca in gradinita ar trebui sa se organizeze cat mai multe evenimente si copiii sa fie dusi la diferite spectacole, teatru, opereta, potrivite varstei lor. De asemenea, pe langa educatia esentiala, este nevoie de o alimentatie sanatoasa, laptele matern in primii ani de viata, produsele naturale fara conservanti, E-uri, il ajuta sa se dezvolte armonios.
Totodata, cred ca e bine ca unui copil trebuie sa-i gasesti o ocupatie extrascolara, fie ca e vorba de un sport, arta, limbi straine, e bine ca un parinte sa-i descopere copilului de cand este mic talentul. Talentul in viziunea mea este innascut, insa, daca acesta nu este aprofundat, exersat, se pierde si este pacat. Sa nu uitam un lucru important: copilul este oglinda parintilor si, daca acesta nu primeste educatia cuvenita, numai ei vor fi trasi la raspundere. (Aly Dea, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.