Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Doresc sa imi cresc copilul intr-o Romanie care isi protejeaza cetatenii

Doresc sa imi cresc copilul intr-o Romanie care isi protejeaza cetatenii

Email Imprimare

Cum as vrea sa arate Romania de maine? Intrebare interesanta si care ma pune pe ganduri! As dori sa imi cresc copilul intr-o Romanie sigura, o Romanie care isi protejeaza cetatenii si care se iubeste si pe ea. O Romanie cu oameni harnici care au simtul datoriei, al respectului pentru mediul inconjurator, o Romanie care isi iubeste trecutul, prezentul si viitorul. As dori o tara care apreciaza frumusetea locurilor, minunatele traditii pe care le are si spiritul mereu viu.
Am incercat sa imi invat copilul despre minunatele noastre sarbatori. Intr-o epoca a globalizarii, pastrarea propriei identitaţi este foarte importanta. Aleg traseele in concediu astfel incat sa putem vizita si locuri cu semnificatii profunde pentru noi. Sarbatorile religioase mari, cum ar fi Pastele sau Craciunul, sunt momente speciale. Sa inteleaga ca ne-am nascut crestini ca popor si aceste sarbatori sunt insusi sufletul nostru. Povestioarele, mersul la slujba, incondeierea oualor, postul si spovedania au un rol important in atmosfera Pastelui si incerc sa reduc impactul iepurasului modern. (Marian Maciuca)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.