Sambata, 24 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Romania urmasilor nostri

Romania urmasilor nostri

Email Imprimare

Romania n-a fost a stramosilor mei, n-a fost a mea si nu este a voastra, ci a urmasilor nostri si-a urmasilor urmasilor nostri in veacul vecilor..., spunea Stefan cel Mare. Eu una ma gandesc cu groaza la viitor, la viitorul copiilor mei. Ma gandesc cu groaza ca in scolile din Romania se vand droguri; ma gandesc ca Romania "evolueaza" prea repede. Nu sunt o comunista, insa "pe vremea mea" exista bun-simt, iar scoala era scoala. Orele de dirigentie nu erau transformate in ore de mate, romana sau mai-stiu-eu-ce. Cum as vrea sa arate Romania copiilor mei? Nici nu indraznesc sa visez, pentru ca asta este: un vis ceea ce-mi doresc pentru copiii mei. Dar... Speranta Moare Ultima! (Paula Neagu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.