Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Invatam sa fim parinti

Invatam sa fim parinti

Email Imprimare

Multe ar fi de spus despre lucrurile importante in formarea copilului in primii lui ani de viata si sunt sigura ca va rasfoiesc paginile mamici mult mai experimentate decat mine. Eu insa as vrea sa va vorbesc din perspectiva unei mame al carei copil se afla inca la adapostul pantecelui ei. Fac parte dintre acele mamici care pun accent pe valorile fundamentale, sanatoase, in educatia unui copil. Cred cu tarie ca, atunci cand se va naste, copilul meu va beneficia atat de toata dragostea si atentia noastra, cat si de cele mai eficiente metode de educatie.

Poate ca, material vorbind, copilul meu nu va fi un privilegiat, insa spiritual va avea parte de cele mai alese valori, induse de catre parinti si rude. Se spune in popor ca cei sapte ani de-acasa ii sunt de maxima importanta unui copil. Cred in aceste vorbe pentru ca poarta in ele intelepciunea strabunilor nostri. Mai sunt aproximativ doua luni pana cand voi deveni cea mai fericita mamica din lume, dar pana atunci, in fiecare seara, copilul nostru asculta cuminte cate o poveste. Poate ca unora nu li se pare atat de important, insa pentru mine este esential sa mentin o legatura si o comunicare cat mai stransa cu copilul, inca de pe acum. Nu am pretentia de a afirma ca sunt o mamica pe deplin informata, insa stiu ca voi face tot posibilul ca pruncul pe care-l voi naste sa fie iubit, ingrijit si educat asa cum se cuvine. (Oana Pricob, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.