Marti, 27 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Primii ani sunt cruciali pentru dezvoltarea copilului

Primii ani sunt cruciali pentru dezvoltarea copilului

Email Imprimare

Primii ani sunt cei mai importanti pentru copii, deoarece in aceasta perioada ei se formeaza ca oameni. Aceasta importanta deosebita in primii doi, trei ani de viata o are familia, apoi intra in colectivitate si un rol deosebit il au gradinita si scoala, iar mai tarziu, spre adolescenta, anturajul joaca un rol important.

Consider ca in primii 2 ani mama ocupa un rol deosebit in viata micutului si consider ca numai ea poate sa-l inteleaga si sa-i ofere dragostea de care are nevoie, si nu o bona, ea nu ar putea sa inteleaga aceste lucruri. Eu am stat 2 ani cu fetita mea si exista o legatura foarte stransa intre noi doua, astfel incat am reusit sa ne transmitem starea una de la alta. Consider concediul de crestere a copilului foarte important, de aceea nu ar trebui redus la un an. Primii doi ani sunt cruciali pentru dezvoltarea afectiva si intelectuala a copilului! (Maria Molan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.