Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Copilaria este inima tuturor varstelor

Copilaria este inima tuturor varstelor

Email Imprimare

Copilaria este inima tuturor varstelor. Aceasta afirmatie blagiana se refera la varsta inocentei. Copilaria este varsta cand omul incepe sa devina constient de existenta lui pe lume, cand incepe sa exploreze mediul inconjurator si sa faca eforturi sa-l inteleaga. Este perioada existentei umane, marcata de fascinant, de bucurie si de vis. Copilaria constituie nucleul originar al existentei fiecarei persoane in parte.

Pe de o parte, copilaria este momentul initial al vietii omului. In fiecare persoana ramane o parte din copilarie, din varsta cea fericita, un moment la care ne raportam si pe care incercam, de-a lungul existentei, sa-l intregim si sa-i dam valoare prin experientele ulterioare. De exemplu, experientele care au marcat negativ viata unui om in copilarie se cer rezolvate in viitor. De asemenea, cele pozitive ne permit implinirea la maturitate.
Pe de alta parte, copilaria este un reper fundamental pentru un om atunci cand acesta devine adult. In concluzie, copilaria este inima tuturor varstelor, pentru ca este cea mai fascinanta perioada a vietii, la care se raporteaza mereu in existenta lui ulterioara. (Ionela Mates, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (4)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.