Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mediul familial, cel mai important in formarea copilului

Mediul familial, cel mai important in formarea copilului

Email Imprimare

Cel mai important lucru in formarea copilului in primii ani de viata ai acestuia eu il consider a fi mediul ambiental in care copilul creste. Atat mediul familial, cat si cel social isi lasa amprenta pe personalitatea copilului, influentand in mod decisiv dezvoltarea psihica si fizica a acestuia. Mediul familial insa are o importanta mai mare, intrucat ceea ce copilul invata in sanul familiei se reflecta mai tarziu in mediul social. Copilul are nevoie sa creasca intr-un mediu familial armonios, fara conflicte, in care sa se simta in siguranta, iubit, in care este inteles si ii sunt respectate sentimentele, dorintele si pasiunile, alaturi de persoane pozitive, de la care sa invete sa respecte in mod natural normele sociale. (Oana Alexandra Stanciu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.