Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Copiii fac tot ce vad la cei din jur

Copiii fac tot ce vad la cei din jur

Email Imprimare

Pentru un copil, primii ani de viata reprezinta totul. Tot ceea ce se intampla in jurul lui are o mare importanta pentru el. Cu toate ca noua ne lasa impresia ca multe lucruri nu le intelege ori nu isi lasa nici o amprenta asupra lui, nu este asa. Daca gandim asa, cu siguranta gresim. Eu ma uit la fetita mea, care acum a ajuns la 2 ani, si imi dau seama ca este asa cum am pregatit-o noi sa fie.

Un simplu exemplu: intotdeauna am aranjat jucariile dupa ce ne-am jucat cu ele la locul lor. La inceput parea sa nu sesizeze acest aspect. Se juca cu ele si le lasa la intamplare prin casa. Iar acum am realizat si eu ca singura, dupa ce se joaca cu ele si le imprastie peste tot, se duce si le pune acolo unde m-a vazut pe mine. Nici nu imi vine sa cred ca deja a invatat asta.
Din acest exemplu am inteles ca micutii fac ceea ce vad la cei din jur. Indiferent ca este bun sau rau, ei copiaza. Important este cum le vorbesti, cum ii tratezi, cum ii ingrijesti, ce le dai sa manance, ce muzica asculta, pe unde se plimba, cu cine se joaca, adica totul pana la cel mai mic detaliu. De altfel, uitati-va si in poza cat de atenta este la detalii... (Mihaela Craciunescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.