Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Orice copil are nevoie de protectie

Orice copil are nevoie de protectie

Email Imprimare

E vremea serbarilor scolare! Se cuvine sa elogiem efortul doamnelor educatoare, care tin loc multor mame plecate in strainatate ca sa le poata oferi un viitor mai bun copiilor lor. Fara scoala sa nu astepte nimeni nici parinti buni, nici fii buni, afirma Ion Heliade Radulescu. In aceste momente festive trebuie sa remarcam emotiile celor mici, care si-ar dori sa intalneasca zambetul cald al mamei.
Copilul are nevoie de mama tot timpul, asa cum observa si Nicolae Iorga: Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea. Desele cazuri de abandon al copiilor inca de la nastere vor compromite educatia acestora. Succesul copiilor se datoreaza in primul rand parintilor, carora le sunt datori cu recunostinta pentru ceea ce au devenit si abia apoi pentru faptul ca exista. Consider ca orice copil are nevoie de protectie, adica sa nu fie lasat sa-si faca singur rau din nestiinta, sa fie mereu supravegheat, sfatuit, chiar si in vacanta. (Ionela Mates, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.