Luni, 26 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Familia, factor important pentru formarea copilului

Familia, factor important pentru formarea copilului

Email Imprimare

Cel mai important factor in formarea copilului in primii ani de viata este familia. Intr-o lume agitata, in care parintii alearga dupa bani, cu joburi solicitante, de 10-12 ore pe zi, joburi in strainatate, copiii sunt neglijati, lasati in grija bunicilor, bonelor, caminelor si a creselor. Parintii isi petrec din ce in ce mai putin timp cu acestia, copiii devenind retrasi, inchisi, tristi.

Un copil are nevoie de atentia si grija parintilor, de toata afectiunea lor, de putin timp in care acestia sa se joace cu copilul, sa il duca in parc, la o inghetata, la o plimbare, etc. Copilul are nevoie sa fie tinut de mana, sa se simta protejat, sa se simta fericit. O familie unita este cel mai important aspect in primii ani de viata ai unui copil. (Cristi Manolescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.