Marti, 27 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata La cumparaturi in Bulgaria

La cumparaturi in Bulgaria

Email Imprimare

Acum circa o saptamana am participat la un curs organizat de angajator in judetul Constanta. Cursul a durat cinci zile, iar la final, ca un "premiu de consolare", ni s-a oferit o excursie in Bulgaria de o  zi la Silistra. Am vizitat cateva obiective culturale -  muzeul local, o cetate, cateva case memoriale - si ni s-a lasat timp doua ore in care sa facem cumparaturi si sa ne plimbam pe cont propriu. Am cautat o casa de schimb valutar si am schimbat lei romanesti in moneda locala, leva. Pentru 200 de lei am primit 88 de leva. Doream sa iau cate o amintire celor de acasa.

La un moment dat am vrut sa schimbam un produs cumparat cu ceva similar, dar de alta culoare. Desi platisem si comunicam doar prin semne, nu s-au enervat si au ramas calmi, rabdatori si zambitori toata perioada. Intr-un mall, pentru ca nu intelegeau ce doream, ne-au facut semn sa asteptam si au adus un alt vanzator de la un alt raion care stia ceva romaneste. Experienta shoppingului in Bulgaria a fost deosebit de placuta: vanzatori amabili, cumparaturi asezate frumos in pungi gratuite, rabdare, zambete si dorinta vizibila de a-ti fi de folos. Poate ca unii dintre vanzatorii nostri ar trebui sa faca macar un schimb de experienta cu ai lor. Acolo chiar te simteai client important fara sa conteze ca cheltuiai 5 leva sau 50 de leva. (Ion Giurgiu, Foto: Flickr)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.