Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Shopping online

Shopping online

Email Imprimare

De cele mai multe ori imi fac cumparaturile de haine online. Nu mai am rabdare sa merg in magazine, sa le iau pe toate la rand in cautarea celei mai bune oferte, sa vad unde este mai ieftin si mai frumos, sa fiu asaltata de prea multa amabilitate fortata de politica magazinului si de comisionul din vanzari, sa probez, sa vad ca nu mai au marimea mea, sa vad ca diferite persoane se uita tot la acelasi lucru ca si mine.

Imi fac cumparaturile online, de la magazinul de haine preferat. Cer toate detaliile, intorc lucrul virtual pe toate partile, persoana in cauza imi raspunde prompt si zambind (se simte si in scris cand cineva iti zambeste). Pe langa reducerile de pret, plata prin card inainte sau dupa expedierea coletului, lucrurile frumoase si care mi se potrivesc, primesc si cate un mic cadou surpriza (mostra de parfum, cosmetice, creme, bijuterii etc.) pe care recunosc ca am ajuns sa il astept mai mult decat lucrurile in sine. Magazinele, pentru a-si pastra clientii, trebuie sa ofere intotdeauna un pic mai mult. (Oana Alexandra Stanciu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.