Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O experienta inedita de shopping

O experienta inedita de shopping

Email Imprimare

Experiente frumoase, gen reduceri sau alte nebunii, am avut cu toate, insa experienta de genul pe care o sa va povestesc voua nu prea sunt dese! M-am dus la shopping cu prietenele mele pentru a imi innoi garderoba, spun asta pentru ca slabisem in jur de 15 kg si nu mai aveam haine care sa imi vina, eram extrem de entuziasmata si eram gata sa devastez intregul mall. Am patruns in centrul comercial si am probat destul de multe perechi de blugi, insa, stupoare!, nu imi venea cam nici o pereche, erau largi de mine.

Eu eram asa... nu pot sa descriu sentimentul, de la fata care nu isi gasea niciodata haine pe masura ei la o astfel de situatie! In magazinele unde eram clienta fidela lumea isi facea cruce cand ma vedea, ma intreba cum am reusit sa slabesc, daca sufar de vreo boala. In cele din urma am intrat intr-un magazin unde fetele care vindeau ma cunosteau si imi cunosteau si familia si am probat o rochita verde foarte frumoasa, dar nu aveam bani suficienti sa o mai platesc, imi cumparasem destul de multe articole vestimentare...si imi mai trebuiau vreo 25-30 de lei, asa ca fetele au spus sa o iau asa fara sa mai dau si banii aceia si fara sa ii mai aduc inapoi, asta pentru ca le-am ambitionat si pe unele dintre ele sa se apuce serios de slabit! A fost cel mai frumos sentiment pe care l-am avut vreodata! Aceasta a fost cea mai inedita experienta pe care am avut-o in ceea ce priveste shoppingul! (Larisa Ella)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.