Sambata, 18 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Incident la shopping

Incident la shopping

Email Imprimare

Imi place ca sa imi fac cumparaturile in magazine mari de tip market fiindca acolo produsele sunt diversificate si imi pot alege ce imi pofteste inimioara. Incidente neplacute nu pot sa zic ca am avut fiindca mereu am avut parte de atentie deosebita din partea vanzatorilor. Un incident mai comic totusi mi s-a intimplat odata.

Am iesit cu prietenele de la sala de sport si de ce sa nu mergem si noi ca fetele la un market mare sa ne clatim ochii si sa mai vedem ce mai putem cumpara… Insa unele standuri erau inchise cu usi de sticla si nu iti dadeai seama ca sunt inchise, asa de curate erau, si una dintre prietenele mele a vrut sa intre sa vada ceva si a luat in primire usa cu totul, de s-a cutremurat tot etajul. Va puteti inchipui ca zeci de ochi ne priveau mirati, nu stiau ce s-a intamplat. Ce puteam sa zicem noi, sory, doar atat, noroc ca nu s-a spart usa, ca aveam de platit mult si bine. (Brandusa Aluculesei)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.