Vineri, 18 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Mai sunt si oameni corecti...

Mai sunt si oameni corecti...

Email Imprimare

Acum circa doua luni eram in cautarea unei tinute mai speciale pentru un eveniment deosebit in familie. Aveam nevoie de o tinuta completa: pantofi, poseta, rochie etc. Dupa un tur de forta prin mai multe magazine gasisem ceea ce dorisem si, bucuroasa cu noile achizitii, am plecat spre casa.
Acasa am cercetat multumita ceea ce cumparasem, concluzionand ca a fost o zi de shopping obositoare, dar fructuoasa.

Seara insa, inainte de culcare, cand sa imi scot bijuteriile, constat cu neplacere ca pierdusem un cercel. Cu un dram de speranta am cautat in toata casa, inclusiv in sacul de la aspirator. Cine stie, poate il aspirasem din neatentie?! Nimic. Cercelul era din aur cu pietre semipretioase si nu imi parea rau de valoarea lui intrinseca, cat de cea sentimentala: ii primisem de la mama la aniversarea a 18 ani. Am refacut in minte traseul din acea zi si am dedus ca probabil l-am pierdut cand am probat ceva.
A doua zi, cu o vaga urma de speranta, am refacut traseul: am luat la colindat toate magazinele pe unde fusesem, intreband vanzatoarele daca nu au gasit un cercel. Peste tot mi se raspundea cu nu. Ramasese un ultim magazin, undeva pe o straduta mai laturalnica. Fara sa mai sper ceva, dar ca sa imi impac constiinta, am intrat si acolo. Vanzatoarea, o doamna in varsta, a zambit cand i-am spus ce doresc. M-a intrebat daca am perechea cercelului pierdut. Langa cercelul ramas nepereche l-a pus pe cel care il pierdusem. Femeia il gasise si asteptase proprietarul neatent sa revina dupa el. Iata ca mai sunt si astfel de oameni... (Rodica Vilceleanu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.