Marti, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Shoppingul, in ADN-ul femeilor

Shoppingul, in ADN-ul femeilor

Email Imprimare

Se spune ca femeile sunt specialiste in domeniul cumparaturilor. Au un fler deosebit, se orienteaza extrem de bine in magazine, in timp ce majoritatea barbatilor se pierd in ele, de aceea, absolut tot timpul sunt capabile sa gaseasca vreun motiv sa mearga la cumparaturi, mereu le trebuie cate ceva.
Cred ca este scris undeva in ADN-ul femeilor sa adore plimbarile prin magazine.
Fetita mea, pe cand avea cateva luni, adormea instantaneu si era extrem de linistita daca o plimbam prin magazine, nu imi venea sa cred, iar cu baietelul nu puteam face cumparaturi deloc, se agita, se foia, pana incepea sa planga, si singura solutie era sa cumper cat mai repede ce aveam de luat si sa fug, iar pe urma venea linistea. (Monica Daliu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.