Sambata, 18 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Cum cunosti o femeie? Mergi la cumparaturi cu ea!

Cum cunosti o femeie? Mergi la cumparaturi cu ea!

Email Imprimare

Pentru o femeie, cumparaturile sunt ca un sport de contact. Asa cum barbatilor le place sa urmareasca si sa practice tot felul de sporturi interesante si periculoase, tot asa femeilor le plac aglomerarile, cautarile, pericolul de a-ti fi furata chiar de sub nas perechea minunata de pantofi pe care tocmai ai zarit-o etc. Ca sa nu mai vorbesc de extazul pe care il resimti dupa ce ai cumparat efectiv produsul mult visat. Cel mai rapid mod de a cunoaste o femeie este sa mergi la cumparaturi cu ea, iar acest lucru mi se aplica si mie.

Experienta shoppingului cu o femeie poate sa iti arate, pe langa lucruri evidente precum preferinta pentru pantaloni sau rochii si felul in care analizeaza, judeca, ia masuratori, pune in balanta si, in final, ia o hotarare. Cel mai mult imi place sa descopar raioanele si magazinele cu reduceri si promotii (cui nu ii place asta?). Imi place sa caut pe internet modele si apoi sa merg sa le probez impreuna cu cea mai buna prietena. Nu fac acest lucru des, fiindca nu sunt  o shoppaholica (dependenta de cumparaturi), dar cumparaturile au un farmec al lor... Ce sa mai vorbesc de momentele importante gen zile de nastere? Ador sa fac cadouri si atunci petrec zile la rand cautand cadoul care sa multumeasca si sa faca fericita persoana sarbatorita. Trebuie totusi sa avem grija sa nu devenim obsedati de cumparaturi, consumerismul a devenit o problema reala in zilele noastre. Dupa cum spunea cineva: Pana nu demult construiam civilizatii, acum construim mall-uri de cumparaturi. (Victoria Gaciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.