Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Pentru mine, brandul face diferenta

Pentru mine, brandul face diferenta

Email Imprimare

Sunt diminetile in care, in loc de alarma, ma trezesc razele soarelui. Sunt noptile de vacanta pentru care am muncit un an intreg. Sunt fericit pentru ca nu sunt singur, am alaturi un suflet pereche care ma iubeste si ma respecta.
Pentru aceasta vara mi-am cumparat cateva tricouri cu imprimeuri haioase. Din garderoba nu-mi lipsesc pantalonii din denim pe care ii port la birou, in oras cu prietenii sau cand am un casual friday. Pentru iesirile la terasa si plimbarile romantice mi-am rezervat cateva tinute lejere (pantaloni ¾ din denim cu tricouri colorate, palarii, ochelari de soare si bratari). Imi place sa cumpar accesorii barbatesti la reduceri. La mine brandul face diferenta, asa ca abia astept sa ma perind, sa admir si sa cumpar haine din  colectiile in editie limitata Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Esprit, Levis, la preturi absolut irezistibil de mici. Ultima mea sesiune de shopping a fost la inceputul lunii iulie: un rucsac, o pereche de papuci de plaja, o casca de inot si un prosop de plaja. (Alex Caldarescu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.