Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Cromoterapia si shoppingul fac minuni!

Cromoterapia si shoppingul fac minuni!

Email Imprimare

Ma plictisesc foarte repede de tinutele mele de la servici, asa ca sunt mai mereu cu ochii pe ofertele fashion la preturi accesibile. Ca sa dau un plus de originalitate tinutelor mele, asortez la culorile calde accesorii in culori reci (verde, albastru sau violet).
De obicei aleg rochii, pentru ca sunt usor de purtat si dau un look minunat intreaga zi. Dimineata optez pentru rochia din elastan si bumbac, iar pentru seara si ocazii, pentru rochia din satin. Am foarte multe accesorii (genti, esarfe, coliere, cercei, bratari, agrafe, pantofi, curele si bentite) si la prima vedere pare foarte simplu de asortat, dar de multe ori am nevoie de ore de documentare ca sa creez tinute de bun gust.
Pantofii argintati sau auriti raman in topul preferintelor mele. Cand port cercei lungi, imi strang parul, ca sa pun in evidenta linia gatului si pe cea a decolteului. Imi plac foarte mult camasile din bumbac, matase, organza cu broderie, imprimeuri florale, funde din materiale fine sau pietre, ele aduc in prim plan feminitatea si eleganta. Vara sunt foarte indrazneata si aleg accesorii de culoare alba, verde sau galbena. Exista perioade cand pur si simplu ma plimb, admir si ma inspir din vitrinele magazinelor unde manechinele sunt imbracate si asortate dupa ultimele tendinte. Imi place sa fiu tot timpul conectata la minunata lume a modei. La shopping urmaresc deopotriva haine si accesorii in culori electrice (verde, albastru), culori pastelate (crem, bleu) si non-culorile (alb si negru). Nu am incercat stilul croaziera, dar am observat ca se poarta imprimeurile cu dungi colorate sau negre, accesorizate cu palarii si ochelari mari de soare. Monogramele marinaresti  imprimate pe accesorii se potrivesc de minune adolescentilor. Timpurile sunt asa cum sunt, dar cu toate acestea, nu ma las intimidata de preturi si, in final, primeaza dorinta de a fi frumos imbracata in orice moment din zi si din noapte. (Nina Buciuscan) 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.