Sambata, 18 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Urasc shoppingul!

Urasc shoppingul!

Email Imprimare

Acum ceva timp, cand aveam vreo 10 ani, am fost cu parintii la cumparaturi intr-un supermarket. Era in 2003 si acesta a fost primul magazin de acest fel deschis in  Buzau. La fel ca mai toti buzoienii, si noi am fost prinsi de acest nou fenomen.
Asa ca, la primul salariu, m-au luat de mana si m-au dus sa vad minunatia. Era o zi de duminica dupa amiaza, o zi cat de cat libera (nu era plin sa dea pe afara, ci doar era plin...), asa ca ai mei se felicitau, iar eu ma gandeam ca o sa ajunga mult mai repede acasa. Insa nu a fost deloc asa. Am zabovit acolo 4 ore, 4 ore in care ne-am invartit fara nici un orizont printre rafturi, 4 ore de agonie si disperare pentru mine. Acele 4 ore au fost de ajuns sa-mi injecteze in vene ura pentru shopping.
Si de atunci nici nu am mai pus piciorul intr-un supermarket. Si sincer sa fiu, nici nu am de gand s-o fac prea curand... (Andrei Ichim)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.