Marti, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata De-abia astept sa merg iar la shopping!

De-abia astept sa merg iar la shopping!

Email Imprimare

Ca orice femeie ador sa merg la shopping. Problemele apar in magazinele de incaltaminte. Imi gasesc mai greu incaltaminte si atunci cand se intampla, aceasta trebuie sa raspunda exigentelor mele in materie: sa fie comoda, in trend, de calitate si daca se poate, si rezonabila la pret. Ultima aventura s-a consumat intr-un magazin celebru de incaltaminte unde oferta era bogata, drept care mi-am achizitionat cate o pereche de incaltaminte pentru fiecare anotimp: cizme, pantofi, sandale si balerini. Acum astept urmatoarea sedinta de shopping, oare ce voi cumpara? (Luminita Diaconu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.