Marti, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Experiente placute si neplacute la shopping

Experiente placute si neplacute la shopping

Email Imprimare

Experienta placuta o am in fiecare luna cand primesc produse Avon pe care le comand. Mereu astept cu nerabdare sa le primesc. Sunt produse bune, la preturi acceptabile, sigilate intr-un ambalaj frumos si cu un miros placut. Imi place foarte mult parfumul Treselle Mystique, dar inca nu l-am comandat. Sper sa-l castig!
Am mers intr-o frumoasa zi de vara la shopping sa-mi cumpar cele necesare sezonului cald. Intru in magazine, salut cu un Buna ziua!, cand colo ce sa vezi, vanzatoarea, care era o fata de vreo 20 de ani, nici macar nu a binevoit sa se uite la mine.
In fine, deja imi stricase cheful, dar am trecut peste incident. Voiam sa achizitionez o rochita, vanzatoarea iar ma ignora, nici macar nu se uita la mine. Crezand ca nu este ea vanzatoarea, ma uit dupa altcineva, dar nu era nimeni. Am intrebat-o daca ma poate ajuta si pe mine, sa ma serveasca, si domnisoara abia mi-a raspuns cu jumatate de gura, da!. Era foarte deranjata ca s-a ridicat de pe scaun. Vazand toate acestea i-am intors spatele si am plecat. (Roxana Ionita)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.