Marti, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Prietena la shopping se cunoaste...

Prietena la shopping se cunoaste...

Email Imprimare

Am 19 ani si, dupa cum bine se stie, fetele de varsta mea sunt preocupate exclusiv de moda si petrec ore in sir in mall-uri si magazine! Asa se intampla si cu mine, fie ca merg cu prietenele mele, fie ca merg cu prietenul meu, o fac regulamentar! Si intruna din zilele mele dedicate shopingului sora prietenului meu ne-a facut placerea de a ne insoti. Ne-am plimbat prin magazinele unui mall din Bucuresti si, intr-unul din ele, eu, impreuna cu sora prietenului meu, am pus ochii pe aceeasi rochita. Era albastra si mergea la fix cu pantofii mei crem la o plimbare sau de ce nu, daca o accesorizam un pic, si in club.
Sora prietenului meu insa o voia pentru o simpla iesire la restaurant, intrucat aceasta rochie se potrivea perfect pentru mai multe evenimente. Se modela perfect pe corpurile amandurora si ne venea la fel de bine. Sora lui a intrebat daca mai exista masura acelei rochii si din pacate am aflat ca era singura. Intr-un final, dupa un sfert de ora de probat si iar cautat in ideea ca vom gasi ceva asemanator, din bun-simt pentru ea si prietenul meu (care se plictisise de moarte asteptandu-ne), i-am spus ca nu-mi doresc rochia la fel de mult cum si-o doreste ea, mi-a multumit foarte mult si a promis ca se va revansa. Dupa acel eveniment mi-a pierit pofta de shoping si nu mi-am mai cumparat nimic in ziua respectiva. Dupa un anumit timp, sora prietenului meu s-a informat cand vor mai aduce modelul acela de rochie cu masura S si mi-a cumparat-o facandu-mi o surpriza minunata. (Bianca Naciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.