Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Ador cumparaturile!

Ador cumparaturile!

Email Imprimare

Vreau ca prin acest text pe care il scriu acum sa va conving cat de atractiv este shoppingul. Atunci cand ma aflu intr-un magazin la cumparaturi simt fluturasi in stomac de parca as fi indragostita. De cand eram foarte mica, parintii mei cutreierau magazinele si cred ca am mostenit pasiunea pentru shopping de la ei, micuta fiind atunci cand ma aflam intr-un magazine, toate privirile erau indreptate catre mine, simteam caldura din partea vanzatoarelor, ma simteam speciala.
Chiar si acum cand merg la cumparaturi inca mai simt caldura din copilarie si dragostea cu care ma priveau vanzatoarele, patroanele magazinelor, chiar si vitrinele care ma fascinau. Pentru mine magazinele au fost si au ramas prietene vesnice. Cand ma aflu in cabina de proba parca nu as mai vrea sa ies de acolo, as putea sta zile intregi. Sper ca v-am convins cat de mult iubesc si ador shoppingul! (Magdalena Ivan)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.