Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Shopping amuzant

Shopping amuzant

Email Imprimare

Cea mai jenanta experienta pe care am avut-o la shopping a fost asta iarna. Eram la mall si cautam ceva dragut sa imi cumpar. Am intrat intr-un magazin si am observat intr-un colt ceva ce pareau a fi niste fustite tricotate, foarte dragute, erau crem si mergeau perfect cu cizmulitele crem de piele intoarsa pe care mi le luasem de curand. Am luat una si am intrat cu ea in cabina de proba. Imi era larga. Ies si intreb vanzatoarea: Fustele acestea sunt marime universala?, la care ea imi raspunde, cu o privire perplexa: Sunt fulare.

Sunt sigura ca in momentul acela am schimbat culorile cu viteza semaforului, n-as sti sigur pentru ca eram singura. Spre norocul meu, eram si singura din magazin. Am incercat sa salvez situatia cu o replica gen bine ca nu mi-am pus o poseta pe cap. Am atarnat fusta inapoi si am iesit in mare viteza. Sincer sa va spun, daca mi-ar fi venit ca fusta, probabil ca l-as fi cumparat, chiar stiind ca e fular. Dupa asta, povestind colegelor mele intamplarea, am ras pentru ca era chiar amuzanta, si apreciez faptul ca vanzatoarea s-a comportat foarte profesional si nu a ras de mine. (Silvia Pascariu)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.