Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Filosofia cumparaturilor…

Filosofia cumparaturilor…

Email Imprimare

Multe ar fi de spus despre shopping, insa ar trebui sa le luam pe rand: fara politete, nimic nu este placut, iar daca ambele parti nu sunt multumite de interactionare, de exemplu, vanzator-client, atunci totul se naruie, devine o filosofie a cumparaturilor. Si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori sa ies repede afara dintr-un magazin din cauza patronului care se uita urat la mine sau a vanzatorului care nu stia sa se comporte la tejghea! Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar cine te scoate afara din casa, a doua oara nu te mai baga inauntru, cum s-ar spune!

Cel mai mult conteaza, dupa parerea mea, atitudinea vanzatorului, care nu ar trebui sa ii dea sfaturi cumparatorului deoarece el stie cat isi permite si ce isi permite! Stiti si dumneavoastra ca profesorilor li se face o testare psihologica la inceputul fiecarui an scolar, poate nu ar fi rau ca si celorlalti functionari sa li se faca o testare psihologica, macar asa, ca sa ii puna pe ganduri! Mi s-a intamplat ca, iesind afara din magazine, sa o aud pe vanzatoare urland catre patron, ceea ce nu mi se pare deloc normal, pur si simplu, m-am speriat si ocolesc sa mai intru in acel magazin, chit ca as avea nevoie de ceva. Ma tot intreb oare nu cumva nu-i place de mine, adica poate face criza de nervi daca ma vede? (Ionela Mates)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.