Marti, 28 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Shopping pentru banchet

Shopping pentru banchet

Email Imprimare

Cea mai frumoasa amintire la shopping pot spune ca a fost atunci cand am cumparat rochita de banchet, ceea ce e haios fiindca am luat-o cu o zi inainte de banchet, deoarece rochiile pe care le aveam nu imi mai placeau si, crezand totusi ca nu e nevoie sa cumpar una noua, m-am bazat pe ele. Deci, satisfactia a fost mai mare atunci cand am luat-o, deoarece intr-un fel am fost disperata neavand cu ce sa merg...
Iar una dintre cele mai putin placute cumparaturi s-a intamplat cand am fost la shopping cu o prietena si incercam mai multe tricouri care sa le luam. Mie de obicei nu prea imi place sa le incerc, imi dau seama daca imi sunt bune. Si prietena mea mi-a adus un tricou sa incerc care de fapt mie nici nu imi placea, dar ea insista sa vada cum e. L-am luat pe mine si dintr-odata a crapat intr-o parte. Nu stiu nici acum ce s-a intamplat deoarece tricoul nu imi era mic. Oricum, m-am simtit prost si avand bunul-simt l-am cumparat, nu puteam sa il pun din nou la loc. Oricum a fost ceva haios. (Andra Boros)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.