Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Experienta si placuta, si neplacuta

Experienta si placuta, si neplacuta

Email Imprimare

Am iesit la un sfarsit de saptamana trecut cu sotul si copilul de doi ani ca sa hoinarim printr-un mall. Auzisem de la serviciu ca sunt si reduceri, mi s-a parut o idee foarte buna. Nu mai iesisem de multa vreme toti la cumparaturi, asa ca a fost distractiv. Intr-adevar erau multe promotii, reduceri etc., de toate pentru fiecare, dar am reusit sa nu cumparam nimic. Si la sfarsit, cand sa iesim din magazine, am mai vazut un ultim magazin – o firma iubita si de mine, si de sot. Copilul deja incepuse sa dea semne de plictiseala.
Am zis ca ne vom uita la imbracaminte cu randul. Intai sotul meu: si-a gasit niste blugi cu 40 lei, frumosi, si niste camasi - astfel incat a trebuit sa intre la proba. Fetita mea dupa el, apoi dupa mine etc. A probat, i-au placut. Si i-a venit si lui randul sa stea cu copilul. M-am uitat asa repede pe acolo: mi-au placut o fusta si doua curele – 7 lei/buc.
Voiam sa mi le asortez la niste geci de iarna. Mi s-au parut ieftine, imi veneau si erau tare dragute. Bineinteles ca am asteptat 20 de minute la proba – si am reusit sa intru doar la barbati – ca la femei dura dublu timpului asteptat de mine. Perfect: imi vine fusta, iau curelele, mai gasesc o vesta fina din dantela, o iau asa neprobata si hai la casa. Sa platim si sa plecam, ca deja se facuse ora de somn pentru fetita mea.
Mergem la casa, sotul meu plateste cu cardul – ma uit pe bon – totalul era cam cu 50 de lei mai mult decat calculasem eu. Ma intorc si o rog pe vanzatoare sa imi spuna preturile corespondente articolelor, ca pe bon nu se identificau. Si imi spune curea 35x2. Deci fiecare curea costa 35 lei, 70 in total. Ramasese pretul cu cele doua reduceri pe ele, ca mai fusesera reduse o data inainte. II arat ce scrie etc., cheama sefa… Sefa spune ca pretul este cel facturat de ele. Ma enervez – le mai pun sa citeasca o data ce scrie pe eticheta. Ele iau curelele inapoi si imi dau banii. Eu le spun ca merg sa le fac reclamatie la protectia consumatorului. La care sefa imi spune ca sa mai astept o ora ca poate intra pretul corect in system. Deja se facuse ora 15, am plecat sa imi culc copilul acasa, ca doar nu era sa ma rog de sistemul lor sa le explice lor ca nu asa se face comert. (Mihaela Craciunescu, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.