Duminica, 3 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Romania de maine, mai curata si mai onesta…

Romania de maine, mai curata si mai onesta…

Email Imprimare

Intrebarea dumneavoastra m-a pus bine pe ganduri si as vrea sa va spun ca am fost in Slovacia anul trecut, iar ceea ce m-a surprins la ei sunt curatenia, modestia si onestitatea. Intr-un parc, pe langa care trecea Dunarea, oamenii stateau pe bancute, pe iarba foarte bine intretinuta, unde ba socializau, ba mai citeau cate o carte, altii faceau antrenament in aer liber; aveau instalate in parc tot felul de aparate fitness si jocuri pentru toate varstele.

Oamenii de acolo te ajuta cu orice problema ai avea, de exemplu, un coleg de-al meu a folosit un aparat de fitness, unde i-a si cazut telefonul. Noi, nestiind ca el si-a pierdut telefonul, am plecat, iar dupa vreo 25 de metri, o persoana ne-a oprit spunandu-ne ca ne-a picat telefonul. Aceste lucruri nu prea le vezi la noi, acea persoana putea sa plece cu telefonul colegului meu fara ca noi sa stim unde l-a pierdut si cine l-a luat.
Daca noi, oamenii, romanii, ar fi mai cu bun-simt, nu ar mai fura (un exemplu foarte bun sunt parlamentarii etc.) si ar tine unul la altul, adica s-ar ajuta, eu va garantez ca i-am intrece pe slovaci, care, credeti-ma, au evoluat foarte mult in ultimii ani. Deci, in concluzie, as vrea ca Romania de maine sa fie mai curata si mai onesta. As vrea sa evolueze spre o viata mai buna prin cel putin aceste doua simple, dar in acelasi timp grele lucruri. (Ivan Valicec)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.