Sambata, 2 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Sper ca Romania sa se dezvolte pe toate planurile

Sper ca Romania sa se dezvolte pe toate planurile

Email Imprimare

As vrea ca in Romania sa se creeze cat mai multe locuri de munca si sa nu se mai consume banii europeni pe diferite nimicuri, sau sa intre in buzunarele parlamentarilor, astfel toata lumea ar avea un job si Romania ar prospera si poate am reusi sa ajungem din urma alte tari care intr-adevar stiu sa se organizeze. Din pacate, asta nu cred ca se va intampla vreodata, orice presedinte am alege, si oricate alegeri de parlamentari s-ar face, nu duce la nici un folos, toti vor sa se imbogateasca ei si nu se gandesc la binele tarii. Sper totusi sa vina investitori si sa reusim sa evoluam si sa ne dezvoltam pe toate planurile. (Gigel Yasmi)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.