Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea tine si de starea de spirit

Frumusetea tine si de starea de spirit

Email Imprimare

Frumusetea e un lucru care tine de starea noastra de spirit, atat timp cat noi ne respectam si ne simtim bine in pielea noastra, facem ceva pentru a ne simti bine, atunci lucrul acesta se observa si se simte in jurul nostru. In primul rand, o femeie trebuie sa se ingrijeasca si sa se relaxeze pentru ea, apoi bineinteles pentru societatea in care traieste, pentru cei pe care ii iubeste. Cum putem tine un iubit langa noi daca nu ne ingrijim? Cu atat mai greu un sot, nu? Da! Ne relaxam si ne aranjam pentru noi, dar nu in ultimul rand si pentru persoanele din jurul nostru. Cine este pe primul loc? Hm, aici depinde de empatia noastra si de felul in care privim viata. La urma urmei, chiar daca o facem pentru cei pe care ii iubim, totusi o facem si pentru noi. Relaxarea ne ajuta sa putem fi sigure pe noi si puternice. Egoiste? In nici un caz! Banii investiti, timpul sunt atat pentru noi, cat si pentru cei din jur si mai ales pentru un sot sau un iubit care se mandreste cu sotia sau iubita lui! (Amalia Criznic)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.