Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Frumusetea este un atu pe care orice femeie il are

Frumusetea este un atu pe care orice femeie il are

Email Imprimare

Dorinta noastra de a fi frumoase este practic de necontrolat. De multe ori exageram cu intretinerea parului, unghiilor, siluetei, insa asta doar pentru ca vrem din ce in ce mai mult sa aratam bine. Pentru mine, frumusetea constituie un atu pe care orice femeie il are, mai mult sau mai putin. Dezvoltat la timp, acest atu aduce atatea beneficii de care suntem si noi uimite uneori. O femeie care se uita in oglinda si vede o prietena zambindu-i, cu un aer de eleganta, incredere si rafinament, este o femeie frumoasa. Intr-adevar, o ingrijire zilnica nu numai ca dureaza, dar si costa. Doar noi, femeile, stim cat stam in fata oglinzii pentru o intalnire importanta la care totul trebuie sa iasa perfect. Relaxarea dupa un masaj, o masca faciala sau pur si simplu un somn bun fac minuni. Este adevarat, frumusetea costa, doare, dar ne face sa ne simtim bine! (Lori, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.