Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata Am participat la schimbarea mea pliata pe gusturile altei persoane

Am participat la schimbarea mea pliata pe gusturile altei persoane

Email Imprimare

Intr-adevar, suntem femei si asta spune totul, ne place sa fim frumoase si ingrijite, intrebarea insa se pune pentru noi insine sau pentru cei din jur?
In principiu, e clar ca o facem pentru noi insine, insa atunci cand o persoana devine interesata de tine, ceva se schimba si devii din ce in ce mai dornica sa faci schimbari in bine, de efect in look-ul tau. O faci tinand cont de parerile acelei persoane, te pliezi practic pe gusturile ei, sa ii devii din ce in ce mai placuta si constati cu stupoare ca pe zi ce trece te transformi in altceva, insa in ceva placut, nou, care practic te surprinde si pe tine, constati cu mirare ca devii mai indrazneata in modul in care te imbraci si te machiezi, lucruri pe care, daca nu trezeai interesul cuiva, nu le-ai fi facut.
Vorbesc din propria experienta, caci am asistat si bineinteles am participat la schimbarea mea pliata pe gusturile altei persoane, un lucru extraordinar, si de aici concluzia ca in mai mare masura o facem pentru ceilalti, caci atunci cand o facem pentru noi, o facem timid, fara a iesi in evidenta cu ceva, o facem mai mult pentru un stil curat si ingrijit, insa nu fashion, nu trendy. Am considerat intotdeauna gresita parerea ca ma place asa cum sunt, nu trebuie sa schimb nimic!, e total gresit, te va placea oricum e firesc, insa aratandu-i putina atitudine in acest sens acelei persoane dovedesti tu, la randul tau, ca iti pasa de ea, ca ii hranesti practic placerea si dorinta de a te vedea, te vede inflorind sub ochii ei, este fericita si multumita de efectul pe care il are asupra ta, esti de fapt ca o floare care infloreste, se dezvolta, traieste si asta se vede.
Este o placere relaxanta atunci cand vezi si constati singura caci eforturile tale nu sunt zadarnice, ci, din contra, sunt apreciate, asta de fapt te hraneste spiritual si iti da energia pentru a continua si a face mai mult efort in acest sens. E clar, cand iubesti, infloresti, si asta o faci pentru ca te ingrijesti, depui mai mult efort si atentie pentru persoana ta. Practic, se vede clar atunci cand te chinui sa placi, esti ca o floare de plastic - desi frumoasa, esti fara vitalitate, insa atunci cand iubesti si tot ceea ce faci o faci pentru ca deja placi cuiva devii floarea naturala. (Mihaela Baciu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.